cuprins
sfaturi practice
CODUL BUNELOR MANIERE
APERITIVE
ASPIC
BAUTURI
BUDINCI
conserve de fructe
conserve de legume
creme
fripturi
galuste si taitei
inghetate
mancare din organe
mancaruri cu carne
mancaruri din oua
prajituri si dulciuri
preparate din carne tocata
preparate din legume
preparate din peste
preparate din vanat
sosuri
supe si ciorbe
masa de Craciun
masa de Pasti
bucatarie frantuzeasca
bucatarie italiana
bucatarie internationala
bucatarie rapida
adauga o reteta culinara
contact
suntem si pe facebook
1 l de rachiu alb, 1/4 l rom, 800 g zahar, vanilie, 1 kg fragute.
Mod de preparare
Fragutele ca si zaharul se pun intr-o damigeana de 3 l, care se tine 5-6 zile la caldura, agitind-o zilnic; apoi se adauga romul, rachiul si vanilia si se astupa bine.Dupa 15 zile, lichiorul se poate consuma.
Cauta reteta
Lichior de fragute (II)
Ingrediente1 l de rachiu alb, 1/4 l rom, 800 g zahar, vanilie, 1 kg fragute.
Mod de preparare
Fragutele ca si zaharul se pun intr-o damigeana de 3 l, care se tine 5-6 zile la caldura, agitind-o zilnic; apoi se adauga romul, rachiul si vanilia si se astupa bine.Dupa 15 zile, lichiorul se poate consuma.
